WATCH TV SHQIP LIVE STREAM Tv -Kanale Shqip 24h NE DITE LIVE Streaming-FREE TV ONLINE-Klan TV ♥♥TV SHQIP,♥♥TV SHQIP LIVE,♥♥KANALE SHQIP♥FREE ONLINE TV ♥,LAJME SHQIP,SHQIP TV,ALBA TV LIVE! : NEWS SHQIP!

NEWS SHQIP!


Shok  për Superstaren Beyoncé (32)!!!

Beyoncé të dielën në mbrëmje gjatë një Koncerti të sa një tifoz  e terhiqi ate ne nje moment ne masen e shikuesve ! 

Ndërsa ajo po perfundonte  këngën "Irreplaceable", ajo u përkul qe ti pershendeste tifozat e saj duke prekur duart e disa tifozëve. 

Papritmas, një njeri e kapi dhe e terhoqi Beyoncen poshtë në drejtim të turmës!!.por fatmiresishr sigurimi reagoi ne kohe keshtu qe nuk ndodhi diqka me keq per te!!Kjo ndodhi ë dielën natën, R & B këngëtares me saj "Zonja Carter show" ne  Estádio në Sao Paulo te Brazilit .

Shiqone Videon poshte: